30 oktober 2011

Dag 79:"....."

Terug van weggeweest.....
 Niet echt weggeweest, maar ik heb voor mezelf even rust genomen door de afgelopen dagen toe te geven aan andere dingen en me niet laten leiden door een 'plicht' aan mezelf opgelegd. Wat ben ik toch goed bezig!

Vandaag een hartje voor een bijzonder kind. Ik werk in het onderwijs en in een van de groepen waarin ik werk zit een een meisje met de aandoening lymfatische malformatie. Dit is een zeldzame afwijking in de lymfevaten. Het houdt in het kort in dat ze regelmatig naar het ziekenhuis moet om geopereerd te worden. Aangezien er in Nederland geen specialisten zijn op dat gebied zijn ouders en kind aangewezen op artsen in het buitenland. Vorige week heeft ze weer een zware operatie ondergaan en hebben zij en haar ouders behoorlijk wat tegenslag te verwerken gekregen (ze konden de operatie niet afronden zoals gepland). 
Het hartje is dan ook voor haar.
Het is gemaakt van vilt met daarop sterretjes gestikt met de naaimachine. In het midden een aantal lapjes stof met een wit bloem/sterretje en een hangertje van Hello Kitty. Verder een lintje en kraaltje met een belletje eraan.

Voor Benthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten